Stichting Sensoor: een anoniem luisterend oor

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om uw verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig.

Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit uw omgeving. Of u zoekt een klankbord bij iemand die u niet persoonlijk kent. Dan kunt u bij Sensoor dag en nacht terecht voor een goed gesprek via telefoon, e-mail en op dagdelen ook per chat.

Bel, chat of mail

Wilt u praten over verdriet, zorgen of problemen? Als u belt, chat of mailt krijgt u contact met iemand die echt naar u luistert, met u meedenkt en u eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Uw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor u te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar. Chatten kan op alle dagen van de week s’ ochtends, s’ middags en s’ avonds een aantal uur. Mailen kan via het beveiligd e-mailsysteem.

Bel: 0900-0767  (5 ct. p/m).
Chat of mail: www.sensoor.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Sensoor

Sensoor is al meer dan 55 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 26 vestigingen door het hele land voeren zo’n 900 vrijwilligers dag en nacht jaarlijks 250.000 anonieme gesprekken. Deze vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door beroepskrachten. Sensoor wordt gefinancierd door de gemeenten en ontvangt daarnaast donaties.