Valkenburg werkt aan West

Valkenburg werkt aan west - Foto

Kansen in kaart brengen

Het historisch centrum en het winkelgebied in Valkenburg hebben de afgelopen jaren een fikse facelift ondergaan. Een volgende stap is nu de herontwikkeling van Valkenburg – West. Hier komen wonen, bedrijvigheid en recreëren bij elkaar. In het gebied “Valkenburg West” zien wij veel kansen om de samenhang, kwaliteit en bereikbaarheid te verbeteren. Daarom willen we hier een visie voor ontwikkelen.

Terugblik Participatiedag Valkenburg West

Vóórdat de definitieve visie voor Valkenburg West ter vaststelling naar de raad gaat, werd de concept visie op 6 november jl. gepresenteerd aan inwoners. Tijdens een wandeling kregen de deelnemers een uitgebreide toelichting en tevens de mogelijkheid om de concept visie te verdiepen en te verbeteren. We kregen veel positieve reacties. Dank aan de deelnemers voor hun inbreng!

De concept-visie Valkenburg West wordt besproken in de raadsadviescommissie op 23 november. De raad vergadert vervolgens op maandag 13 december hierover.
Bekijk de resultaten van de Participatiedag. (PDF, 210.8 kB)
Droneshots boven Valkenburg West
 

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Over de resultaten van deze onderzoeken houden wij u graag op de hoogte. Wilt u meer weten? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief ‘Valkenburg werkt aan West’.