Klimaathuis & Energieloket

Bent u op zoek naar advies over het (verder) verduurzamen van uw woning? Dan kunt u gratis terecht bij ons online energieloket of een fysiek adviesgesprek in het Klimaathuis aan de Groene Loper te Maastricht. In het Klimaathuis krijgt u onafhankelijk en objectief advies over het verduurzamen van uw woning. U kunt daar zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen.

Online energieloket

Bent u nog aan het bekijken welke (financierings-) opties u heeft om te verduurzamen en ziet u op internet door de bomen het bos niet meer? Neem dan een kijkje op ons online energieloket. Hier vindt u betrouwbare informatie op korte wijze samengevat. U komt hier via de volgende link: Online energieloket Valkenburg aan de Geul (Deze link gaat naar een externe website)

Voor ieder budget

In het Klimaathuis vindt u verschillende duurzame oplossingen: van simpele kleine verbeteringen zoals radiatorfolie en een energiebesparende douchekop, tot technische installaties als een warmtepomp. Er zijn oplossingen voor ieder huis en voor ieder budget. Ervaar het vooral zelf en laat u inspireren en adviseren.

Bezoekadres & Openingstijden

Het bezoekadres is President Rooseveltlaan 217 in Maastricht. U kunt van dinsdag tot en met vrijdag terecht in het Klimaathuis. U bent welkom tussen 12:30 en 17.00 uur. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Advies

U kunt zonder afspraak van dinsdag tot en met vrijdag binnenlopen voor een gesprek in het klimaathuis. Het advies is gratis.

De adviseur

  • helpt u op weg met het energiezuinig(er) maken van uw woning
  • vertelt u graag wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn
  • geeft tips over hoe u energie en geld kunt besparen
  • geeft advies op maat in het Klimaathuis
  • ondersteunt bij het opvragen van offertes bij bedrijven in de regio
  • kijkt met u naar hoe u het verduurzamen van uw huis kunt betalen.

Contact

Heeft u een vraag aan of over het Klimaathuis? Dan kunt u op werkdagen bellen met de WoonWijzerWinkel op het telefoonnummer: 045-7470051.