Lintjesregen in Valkenburg aan de Geul

Geplaatst op vrijdag 26 april 2024

Vandaag hebben vier inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul een lintje uitgereikt gekregen door burgemeester Daan Prevoo. Kijk hier wie dit jaar een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen.

Chantal Gerekens (39 jaar) Lid in de Orde van Oranje Nassau

De verdiensten van mevrouw Chantal Gerekens hebben betrekking op diverse terreinen. Zij zet zich in voor jeugdwelzijn, carnaval en de Koningsdagviering. Zo vervult ze een rol als penningsmeester bij de jeugdstichting Club 77 en is zij organisator van het Zomerkamp van deze stichting. Daarnaast is ze al vele jaren een van de vaste krachten bij het oranjecomité op Koningsdag.

Maria van de Pol (77 jaar) Lid in de Orde van Oranje Nassau

Mevrouw Maria van de Pol zet zich in op het vlak van ouderen- en gehandicaptenwelzijn en onderwijs. Zo vervult zij een rol als vrijwilliger, secretaris en penningmeester bij de Peuterspeelzaal en het platform gehandicaptenbeleid. Daarnaast is ze secretaris bij de Adviesraad Sociaal Domein en vervult ze diezelfde rol bij de Seniorenraad Valkenburg aan de Geul.

Jean Lemmens (76 jaar) Lid in de Orde van Oranje Nassau

De verdiensten van de heer Jean Lemmens zijn zeer uiteenlopend. Zo is hij kerkmeester en vrijwilliger bij de Rooms Katholieke Parochie H. Roza van Lima en voert hij als vrijwilliger werkzaamheden uit bij carnavalsvereniging de Böschule Sibbe-IJzeren, bij SV Sibbe, en bij Harmonie St. Rosa Sibbe-IJzeren. Daarnaast is hij chauffeur van de buurtbus. Ten laatste bekleedt hij de rol van voorzitter van het Buurtschap IJzeren en is hij lid en bestuurslid bij de Zangvereniging Eendracht Sibbe-Ijzeren.

Theo Salden (80 jaar) Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer Theo Salden zet zich op verschillende vlakken in. Zo is hij voorzitter van de Stichting Ljubljanamonument Schin op Geul. Op muzikaal vlak bekleedt hij de rol van secretaris en penningmeester van het mannenkoor Inter Nos Schin op Geul. Verder zet hij zich vrijwillig in bij Stichting Radar binnen de woonvorm Ravensbos.

Meer nieuws