Trouwambtenaar Jacqueline Trip-Salassa

Jacqueline Trip-SalassaDoor mijn ervaring als actrice (theater & film) en presentatrice kan ik als BABS in mijn ceremonies lekker ‘vele kanten’ uit. Heerlijk om telkens weer de uitdaging aan te gaan om de ceremonie "persoonlijk, creatief en ongedwongen" te maken. Hoewel sereen en plechtig ook heel mooi kan zijn.

In de ceremonie staat jullie liefdesverhaal centraal en ook jullie gasten zijn belangrijk. Daarbij .... 'ik zou ik' niet zijn als ik er geen verrassingselement inbouw! Vooropgesteld dat dit past bij het bruidspaar!

Jullie trouwdag begint meestal met de wettelijke ceremonie. Mijn intentie is dan ook om er voor te zorgen dat jullie dag voor jullie onvergetelijk start, vol plezier en verbinding. Dat jullie ceremonie die ‘kleur’ krijgt waarin jullie je herkennen.

Mijn ceremonies zijn vrij van standaard gedichten en teksten. Niets ligt op de plank! Jullie persoonlijke inbreng is dus gewenst en het liefst als verrassing voor elkaar. Kortom: “Zeker géén eenheidsworst”!

Vragen jullie je af hoe ik ben als persoon: “Van nature ben ik vrij vrolijk, impulsief, flamboyant, avontuurlijk. Ook warm en zorgzaam, geïnteresseerd in mijn medemens, respectvol en ja .... ook graag een tikkeltje ondeugend”.