Trouwambtenaar Gaby Lendi

Jullie gaan trouwen!

Claudia LendiEen geweldige tijd breekt aan, de voorbereidingen en voorpret kan gaan beginnen. Een dag waar jullie al heel veel ideeën over hebben, lang van gedroomd of juist nog ideeën voor nodig hebben ligt in het verschiet. Nadenken over hoe je jullie ceremonie, het ja-woord, vorm wilt geven hoort daar natuurlijk ook bij.

Mijn naam is Gaby Lendi en in het dagelijks leven werkzaam als beleidsadviseur in het Sociaal Domein, maar bovenal mama van twee kinderen en getrouwd. In de periode waarin ik zelf getrouwd ben, maar ook veel vrienden en familie om mij heen, ontstonden er bij mij allemaal ideeën over de ceremonie. Dus er zat maar één ding op, solliciteren op een functie als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel BABS. Sinds 2015 ben ik officieel beëdigd als trouwambtenaar en ervaar ik iedere keer weer hoe bijzonder het is om samen met jullie een belangrijk moment op jullie dag vorm te geven.

Ik gun ieder bruidspaar een ceremonie die bij ze past en creëer samen met jullie de ceremonie die jullie voor ogen hebben. Of deze nu eenvoudig, uitgebreid, groot of klein is, samen maken we er een bijzonder moment van. Persoonlijk, jullie verhaal, een vleugje humor, een lach, een traan, maar bovenal jullie ceremonie waar je samen en met jullie gasten met veel plezier op terug kunnen kijken.