Werkzaamheden aan kabels en leidingen

Waterleidingen

Klik hier voor actuele storingen en werkzaamheden van WML

Gas en Stroom

Klik hier voor storingen of werkzaamheden in uw buurt

Daalhemerweg

In week 43 en 44 werkt WML aan een waterleiding op de Daalhemerweg. Een gedeelte van de rijbaan wordt daarom afgezet. Verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars. Zolang de werkzaamheden het toe laten is de rijbaan in de avond helemaal open.

Werkzaamheden Koningswinkelstraat

Vanaf 24 mei 2021 wordt gestart met het vervangen van water- en gasleidingen in een deel van Broekhem-Zuid. Een planning per straat volgt op deze pagina zodra dit bekend is. Bewoners worden via een brief geïnformeerd over alles rondom de werkzaamheden in de eigen straat. Tot de werkzaamheden zijn afgerond kunt u mogelijk verkeershinder ervaren. 

Informatie over werkzaamheden door WML vindt u hier

Planning

Op donderdagavond 30 september en vrijdagavond 1 oktober 2021 worden verschillende wegkruisingen gemaakt rondom de kruising Broekhem / Cremerstraat / Koningswinkelstraat t.b.v. nieuwe gas- en waterleidingen. Dit gebeurt via open ontgraving. Hiervoor wordt het gehele kruispunt twee achtereenvolgende avonden / nachten afgesloten voor doorgaand verkeer tussen 19:00 in de avond en 06:00 in de ochtend. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

De aannemer gaat het asfalt inzagen, een sleuf graven, de leidingen leggen, de sleuf verdichten en dit deel bestraten met betonklinkers. Dit kan enige geluidsoverlast geven, wij bedanken u alvast voor uw begrip.

Tijdens de werkzaamheden blijven woningen bereikbaar, eventueel via de omleiding. Er wordt naar gestreefd de sleuven zo snel mogelijk te dichten en het wegdek te herstellen. Als uw auto op straat geparkeerd staat, adviseren wij u de auto voor 19:00 uur te verplaatsen.

Contact
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Ferdi Dings, uitvoerder A.Hak, te bereiken op werkdagen van 08:00 tot 16:00 op telefoonnummer +31634037506.