Werkzaamheden in de gemeente

2023

Sint Gerlach - Strabeekย 

Enexis en WML gaan werkzaamheden uitvoeren aan verschillende water- en gasleidingen in Strabeek:
๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿฑ๐Ÿญ ๐˜/๐—บ ๐Ÿฎ๐Ÿญ: van maandag 21 augustus t/m vrijdag 29 september
๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐Ÿฐ๐Ÿฎ ๐˜/๐—บ ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐Ÿฎ: van maandag 2 oktober t/m vrijdag 10 november
Hierdoor wordt de weg van Sint Gerlach tot de rotonde Strabeek afgesloten en wordt het verkeer middels verkeersborden omgeleid.

Valkenburg - Parallelweg

Maandag 28 augustus 2023 worden de werkzaamheden aan de gasleiding onder de Parallelweg in Valkenburg hervat. Deze duren t/m week 43. Tijdens de werkzaamheden (van 07:30 tot 16:00 uur) wordt de rijbaan geheel afgesloten. Verkeersregels zijn aanwezig om een goede doorstroom te bevorderen.

Brugleuningen

Vanaf 5 september 2023 wordt er gestart met het voorbehandelen (ontroesten) en schilderen van verschillende brugleuningen. Dit duurt naar verwachting 3 tot 4 weken.

  • Voetgangersbrug Schaloensvoetpad
  • Voetgangersbrug Park Oost โ€“ Betsy Perklaan
  • Verkeersbrug Wilhelminalaan โ€“ Brandweer
  • Verkeersbrug Wilhelminalaan โ€“ Kasteel Den Halder
  • โ€‹Voetgangersbrug Lijksweg โ€“ Chalet Tivoli

Walem

Vanaf maandag 11 september 2023 wordt onderhoud uitgevoerd aan de versleten asfaltverharding in Walem, tussen de Walemerweg en Groeneweg. De bestaande asfalt wordt verwijderd en nieuwe asfaltverharding wordt aangebracht. Ook wordt er onderhoud aan de goot, de afwateringskolken en de afdekkingen van rioolputten uitgevoerd. De werkzaamheden duren naar verwachting 15 werkdagen. Het werkvak wordt tijdens deze periode volledig afgesloten. Een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer en fietsers wordt met gele bebording aangegeven. Inritten zijn grotendeels niet bereikbaar, en parkeren op de rijbaan is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan.

Melvin

Melvin staat voor MELden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland. Melvin is het meldsysteem voor wegbeheerders voor het melden van wegwerkzaamheden en evenementen. De meldingen in Melvin zijn zichtbaar op de publiekswebsite als deze door de wegbeheerder zijn gepubliceerd. Klik hier om alle aangemelde werkzaamheden en evenementen te bekijken op Melvin.