Werkzaamheden in de gemeente

2024

Onderhoudswerkzaamheden Beekstraat

Op woensdag 17 juli starten onderhoudswerkzaamheden aan een deel van de Beekstraat. De werkzaamheden omvatten het wegfrezen van de toplaag asfalt, reparaties in de onderlaag, en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag en belijning. Dit gebeurt vanaf het spoorviaduct tot aan de rotonde Strabeek-Broekhem. De werkzaamheden duren ongeveer drie werkdagen, van 07:00 tot 17:00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. De Generaal de Cevastraat is tijdens de werktijden niet bereikbaar.

Werkzaamheden Dr. Poelsstraat en Henri Hermansstraat

Op woensdag 17 juli starten werkzaamheden in de Dr. Poelsstraat en Henri Hermansstraat. Er wordt tussen 07:00 en 17:00 uur asfalt gefreesd en de goot hersteld tussen het nieuwe trottoir en de bestaande rijbaan. De werkzaamheden duren ongeveer drie werkdagen. Gedurende deze periode is het werkvak afgesloten voor doorgaand verkeer en zijn inritten niet bereikbaar. Verkeersregelaars worden ingezet.

Renovatiewerkzaamheden Pastoor Sartonstraat

Binnenkort starten renovatiewerkzaamheden aan de woningen in de Pastoor Sartonstraat. Dit houdt in dat de straat tijdens werkdagen van 07:00 tot 17:00 uur afgesloten zal zijn voor doorgaand verkeer en parkeren. Alternatieve routes worden gecreëerd door tijdelijke aanpassingen aan omliggende straten. Buiten werktijden en in het weekend kunt u in de straat parkeren, of anders op de Oosterweg 18 parking. De werkzaamheden beginnen op 12 augustus 2024 en duren tot april 2025.

N595 Schin op Geul

Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N595 in Schin op Geul in opdracht van de provincie Limburg. Op 1 juli worden tussen 09:00 en 16:00 uur een aantal kleine reparatievakken in het asfalt gemaakt. In de nacht van 11 en 12 juli (tussen 19:00 en 06:00 uur) worden de overige werkzaamheden uitgevoerd. Gedurende de werkzaamheden wordt een halve baan afgezet. Verkeersregelaars zijn aanwezig om goede doorstroom te bevorderen. Op een later tijdstip zal de belijning worden aangebracht, ook dit gebeurt zonder afsluiting van de weg.

Melvin

Melvin staat voor MELden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland. Melvin is het meldsysteem voor wegbeheerders voor het melden van wegwerkzaamheden en evenementen. De meldingen in Melvin zijn zichtbaar op de publiekswebsite als deze door de wegbeheerder zijn gepubliceerd. Klik hier om alle aangemelde werkzaamheden en evenementen te bekijken op Melvin (Deze link gaat naar een externe website).