Regionale wegwerkzaamheden

Groot onderhoud gemeente Voerendaal 

Op 8 september wordt er onderhoud uitgevoerd aan de Heek in Klimmen. De werkzaamheden zijn (mits goed weer) kortdurend van aard (circa halve dag) en vinden plaats buiten de spits. Er worden voor deze kortdurende werkzaamheden geen fysieke omleidingen ingesteld. Een verkeersregelaar is aanwezig om verkeer te informeren en te verwijzen naar een alternatieve route.
Verkeer vanuit Valkenburg kan via de A79 richting afrit Klimmen of via Hulsberg richting Klimmen. Verkeer vanuit Hulsberg zal via Schin op Geul doorverwezen worden.

Asfaltonderhoud N590 Berg en Terblijt – Valkenburg

Binnenkort start Hoogmartens BV in opdracht van Provincie Limburg met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de N590 de Rijksweg in Berg en Terblijt. 

Planning

Het asfaltonderhoud aan de N590 wordt in een weekend uitgevoerd. De werkzaamheden starten op vrijdagavond 24-9-2021 19:00 uur en duren tot maandagmorgen 27-9-2021 6:00 uur, onder voorbehoud van de juiste weersomstandigheden.

Na het weekend waarin er gewerkt wordt zullen er nog voorbereidende en afrondende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden aan de putten die in de weg zijn aangebracht. De weg blijft tijdens die afronding echter toegankelijk.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de N590 tussen de rotonde in Berg en de Cauberg in Valkenburg afgesloten voor verkeer.
In deze periode kan er op dit traject niet geparkeerd worden, ook kunnen aanwonenden geen gebruik maken van hun inrit. We hopen op  uw begrip hiervoor en willen u dan ook vragen om uw voertuig elders te parkeren. Het doorgaand verkeer wordt via de N590-N278-N595 vv omgeleid. Deze omleiding wordt met borden aangegeven.

Verdere informatie

Bij calamiteiten tijdens deze werkzaamheden kunt u telefonisch contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Dhr. M. Visscher: 06-18527744
Dhr. J. Ramaekers 06-10364920
In minder dringende gevallen kunt u mailen naar: info@hoogmartens.nl Vermeld hierbij in het onderwerp  N590
Contactpersoon van onze opdrachtgever is dhr. Van Heijst +31 43 389 99 99