Onderzoek Dear Hunter bijna afgerond

Geplaatst op vrijdag 4 september 2020

U heeft ze vast al zien staan, of bent er misschien zelfs al op bezoek geweest: de containers van Dear Hunter op het Walramplein.

Marlies Vermeulen en Remy Kroese hebben er nu bijna twee maanden op zitten: er zijn boven verwachting veel inwoners een praatje komen maken. Daarnaast zijn beide kaartenmakers samen met hun hond Peer iedere dag op pad geweest en hebben ze iedere vierkante centimeter in Valkenburg-Oost gewikt en gewogen. Via deze weg willen ze alle bezoekers hartelijk danken.

“We hebben al in meer dan 15 gemeenten mogen werken, maar ik moet zeggen, de Valkenburgers steken er tot nu toe wel bovenuit. Ondernemend, kritisch, maar bijna altijd constructief en bovenal positief over – en trots op hun stadje. En geloof me, dat zeg ik echt niet overal waar we komen, dat kun je maar één keer doen. Mede daarom hebben we een heel goede indruk gekregen van Valkenburg en daar willen we alle mensen die we gezien en gesproken hebben enorm voor bedanken” aldus Remy Kroese.

Hun volledig onderzoek zal op heel korte termijn aan de gemeente overhandigd worden. In de komende maanden blijft Dear Hunter betrokken bij de visievorming Valkenburg-Oost, ook om te zorgen dat alle input op een goede manier terecht komt.

Meer nieuws