Specialized Gravel Series

Datum: zaterdag 9 september 2023. Locatie: Banholt (met doortocht door Valkenburg aan de Geul)

Voortbordurend op de succesvolle zesde editie in 2022 vindt in 2023 de zevende editie van de Specialized Gravel Series plaats op zaterdag 9 september met Banholt als de vertrouwde start- en finishlocatie en doortocht door Valkenburg aan de Geul. 

De Specialized Gravel Series Limburg bieden op 9 september 2023 weer 3 routes:

Liberation ride (65km)

Deze route is uitermate geschikt voor de beginnende graveller en voert langs bijzonder mooie plekjes in de gemeente Eijsden-Margraten. De 65 kilometer tellende route met 500HM zijn goed te doen en worden voldoende afgewisseld met snellere passages.

Specialized Crossborder ride (125km)

Deze uitdagende ride voert over de landsgrenzen heen richting België en Duitsland. Prachtige gravelpaden door het natuurschoon van onze provincie laten elk wielerhart sneller kloppen. Met 125 kilometer en 1400HM krijg je een mooie balans in vlak rijden en beklimmingen voor de wielen.

Grenspaal12 Ultimate ride (230km)

Terug van weggeweest. Een 230 kilometer tellende gravel ride waar je je zelf eens goed kunt testen op je gravel bike. Het team van Lars Toma gaat deze route in het voorjaar van 2023 2334 uitzetten, maar weet nu al dat je je borst kunt gaan nat maken. We gaan de veldwegen op, de bossen door, over de grenzen heen en naar historische plekken.

Kijk voor meer informatie op: www.limburgcycling.com (Deze link gaat naar een externe website)