Wie kan volgens u een kerstpakket ontvangen?

Geplaatst op vrijdag 18 november 2022

Dit jaar is voor veel mensen een jaar is geworden vol onzekerheden, veroorzaakt door onrust in de wereld, de grote stijging van kosten voor levensonderhoud en met name door de stijging van de kosten voor energie.

Volgens goede traditie organiseert de Vincentiusvereniging Valkenburg ook dit jaar een kerstpakkettenactie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij nodigen inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul uit om mee te denken over wie er in uw ogen een kerstpakket verdient. Kent u iemand die eenzaam, alleen, of door omstandigheden in een moeilijke financiële situatie terecht is gekomen of een gezin dat de eindjes maar moeilijk aan elkaar kan knopen? Woont die persoon, of dit gezin in de gemeente Valkenburg aan de Geul? Stuur dan hun naam, adres en uw motivatie waarom deze persoon of dit gezin een kerstpakket verdient naar vincentiusverenigingvalkenburg@gmail.com of bel naar 06-10622555.

Het bestuur beoordeelt na ontvangst wie er in aanmerking komt voor een pakket. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld, privacy is dus vanzelfsprekend ook bij hulpaanvragen. 

Mocht u zelf willen bijdragen aan de actie dan is een geldelijke gift zeer welkom. Ons banknummer is: NL59 RABO 0130565164 t.n.v. Vincentiusvereniging Valkenburg. Graag reageren vóór 8 december.

De Vincentiusvereniging Valkenburg, die inmiddels 14 jaar actief is in Valkenburg aan de Geul, is een onderdeel van een landelijke vrijwilligersorganisatie, die door armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening aan zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving hulp biedt.

Wilt u meer weten over de vereniging? Kijk dan op www.vincentiusvalkenburgaandegeul.nl

Meer nieuws