Nieuwe City Coach

Geplaatst op woensdag 21 september 2022

Ken Heugen wordt per 1 oktober a.s. de nieuwe City Coach van Valkenburg-centrum. Hij is daarmee de opvolger van Peggy Michiels, die deze functie de afgelopen twee jaar uitgeoefend heeft. De City Coach is het aanspreekpunt namens de BIZ voor de aangesloten ondernemers in de horeca, retail en attractie-branche, maar ook voor de gemeente. De City Coach inventariseert wensen en behoeftes, informeert partijen en coördineert gezamenlijke initiatieven. Het betreft een aanstelling voor 8 uur per week.

Ken Heugen is een bekend gezicht in het Valkenburgse. Hij is geboren en getogen Valkenburger en was zelf jarenlang horeca-ondernemer en ook betrokken bij evenementen als o.a. het Auw Wieverbal en het Oktoberfeest. Hij vervult deze functie naast zijn baan als evenementen- en horecacoördinator van cultuurinstelling De Domijnen in Sittard-Geleen. 

Peggy Michiels werd als eerste City Coach benoemd in 2020 en bekleedde de functie bijna 2 jaar met veel enthousiasme en inzet. Met name ten tijde van de watersnoodramp bleek het belang van deze rol als schakelpunt tussen ondernemers en gemeente. Michiels accepteerde deze zomer een nieuwe functie als Manager Group Sales & Reservations bij de Oostwegel Collection en kon dit niet langer combineren met haar deeltijdbaan voor de BIZ. 

Meer nieuws