Een inclusief Valkenburg aan de Geul waar iedereen mee kan doen!

Geplaatst op donderdag 19 mei 2022

Toegankelijkheid is een complex onderwerp dat op alle terreinen van het leven betrekking heeft en dat voor verschillende beperkingen (fysiek, verstandelijk of psychische) verschillende oplossingen vraagt. Het kan dus echt over van alles gaan. Van voor iedereen toegankelijke openbare gebouwen tot een goede website voor álle mensen. En van sportvoorzieningen voor mensen in een rolstoel tot een goede vindbaarheid van (inkomens)regelingen.

Volledige toegankelijkheid is in de praktijk niet makkelijk te realiseren, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Om een goede toegankelijkheid te realiseren is het noodzakelijk om te weten welke wensen en behoeften er allemaal zijn. Wij vragen daarom alle inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul (jong en oud) om hier over mee te denken.

Meedenken kan door voor 3 juni de enquête in te vullen. U kunt hier ook uw algemene opmerkingen over toegankelijkheid kwijt. 

Wilt u liever persoonlijk met iemand over dit onderwerp spreken? Bel dan met 14 043. Wij zullen in overleg met u dan een afspraak maken.

Vul de enquete in.

Meer nieuws