Herstel talud Graafstraat in Schin op Geul

Geplaatst op woensdag 4 mei 2022

Op maandag 16 mei wordt gestart met herstel van het talud aan de Graafstraat in Schin op Geul. Tijdens de werkzaamheden wordt een deel van de straat volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak bevindt zich tussen de straten Walem en Kerkewegje, ter hoogte van huisnummers 8-10. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Walem, Walemerweg, Krekelsbos, Kerkeveld, Vinkenbergstraat en Kerkplein.

Tijdens werktijden kunt u helaas niet op de rijbaan of in het werkvak parkeren. Als u gebruik moet maken van uw voertuig, vragen wij u buiten het werkvak te parkeren. Ook omdat de inritten voor voertuigen meestal niet bereikbaar zijn tijdens de werkzaamheden. De werkvakken en inritten zijn wel altijd bereikbaar voor voetgangers of fietsers met de fiets in de hand.

Uw afvalcontainers kunt u op de bij u bekende dagen op de bij u bekende plekken neerzetten. De aannemer zorgt dat ze centraal ingezameld worden, geledigd worden en vervolgens worden geretourneerd. Hetzelfde geldt voor overige inzamelingen.

Meer nieuws