Kerstpakkettenactie Vincentiusvereniging

Geplaatst op vrijdag 12 november 2021

Volgens goede traditie organiseert de Vincentiusvereniging Valkenburg ook dit jaar een kerstpakkettenactie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij nodigen inwoners van onze gemeente uit om mee te denken over wie er in uw ogen een kerstpakket verdient. Kent u iemand die eenzaam, alleen, of door omstandigheden in een moeilijke financiële situatie is terecht gekomen? Of een gezin dat de eindjes maar moeilijk aan elkaar kan knopen? Woont die persoon, of dit gezin in de gemeente Valkenburg aan de Geul?
Stuur dan hun naam, adres en uw motivatie waarom deze persoon of dit gezin een kerstpakket verdient naar vincentiusverenigingvalkenburg@gmail.com of bel naar 06-10622555.

Het bestuur beoordeelt na ontvangst wie er in aanmerking komt voor een pakket. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld, privacy is dus vanzelfsprekend, ook bij hulpaanvragen. 

Graag reageren voor 5 december.

De Vincentiusvereniging Valkenburg, die inmiddels 13 jaar actief is in Valkenburg aan de Geul, is een onderdeel van een landelijke vrijwilligersorganisatie, die door armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening aan zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving hulp biedt.

Wilt u meer weten over de vereniging kijk dan ook eens op www.vincentiusvalkenburgaandegeul.

Meer nieuws