Hulp gevraagd in d’r Moostuin

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

Wil jij naar buiten, genieten van de natuur, lekker veelzijdig bezig zijn in een gezellig team en dat alles op een van de mooiste plekken van Berg en Terblijt? Neem dan eens een kijkje in d’r Moostuin aan de Rijksweg in Berg. Iedereen is van harte welkom een dagje mee te draaien en te ontdekken waar je blij van wordt; is dat schoffelen, wieden, zaaien, plukken, oogsten of water geven? Groene vingers zijn geen vereiste want er wordt ook een helpende hand gezocht bij de verkoop van de heerlijk verse groenten, het fruit, de kruiden en bij het wekelijks vullen van het MoosMaal verrassingskrat. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de kippen en eenden die dagelijks verzorging en aandacht nodig hebben

Wil jij d’r Moostuin dit seizoen helpen?! Je geniet dan gratis mee van al het lekkers dat verbouwd wordt en de positieve energie die d’r Moostuin geeft!

Voor info kan gebeld worden met José Packbier via tel. nr. 06-13467415 of loop een keer binnen en ontdek meteen of de tuin en jij een match zijn!

Meer nieuws