Denk mee over energieopwekking via zon en wind in Valkenburg aan de Geul

Geplaatst op maandag 23 november 2020

Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, willen we in Nederland overstappen op duurzame energie. Ook Maastricht-Heuvelland staat voor de opgave om meer energie op te wekken uit zon en wind. In deze video leggen we onder andere uit waarom we dit doen, welke keuzes we moeten maken en waarom het belangrijk is dat inwoners hierin meedenken.

Ook uw mening telt!

We vragen alle inwoners vanaf 15 jaar om voor 13 december de vragenlijst in te vullen. Het duurt ongeveer 10 minuten. We gebruiken de resultaten in de plannen voor de toekomst. Dat doen we samen met de andere vijf gemeenten in Maastricht-Heuvelland, de Provincie Limburg en Waterschap Limburg. Die plannen komen in de Regionale Energiestrategie (RES) voor Zuid-Limburg.Inwoners van Valkenburg aan de Geul krijgen de kans om verder mee te praten via het RES realisatiespel. U kunt zich daarvoor aanmelden aan het einde van de enquête.

Naar de vragenlijst.

You can fill out this survey in English. Diese Umfrage gibt es auch in deutscher Sprache.

Maak kans op een cadeaubon van 25 euro!


Als u kans wilt maken op een cadeaubon, vul dan op het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. Dit is niet verplicht. We verwerken uw antwoorden anoniem.

Lees meer over de RES.
Heeft u vragen over het onderzoek? Stuur een mail naar: onderzoekenstatistiek@maastricht.nl

Meer nieuws