Hulp bij geldzorgen

Geplaatst op donderdag 23 mei 2024

Het kan gebeuren dat u zich zorgen maakt over geld. Misschien heeft u moeite met het betalen van rekeningen of lukt het niet om rond te komen. Dit kan leiden tot stress en onzekerheid. Maar maakt u zich geen zorgen, u staat er niet alleen voor. Het is belangrijk om snel in actie te komen, zodat uw problemen niet groter worden.

In de gemeente zijn er verschillende manieren om hulp en advies te krijgen. Samen kijken we naar uw situatie en zoeken we naar een manier om de geldzorgen aan te pakken.

Oplossingen voor uw schulden

Heeft u beginnende of serieuze financiële problemen en weet u niet hoe u eruit kunt komen? Samen met Verder kunt u werken aan een oplossing. Een medewerker kijkt met u mee naar uw persoonlijke situatie en welke oplossingen mogelijk zijn. Zo voorkomt u dat er schulden bijkomen en u de vaste lasten als huur, energie, telefoon en andere kosten niet meer kunt betalen. Schuldhulpverlening is voor alle inwoners van Valkenburg aan de Geul van 18 jaar en ouder en is gratis.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Verder op telefoonnummer 034 547 97 79 of door een e-mail te sturen naar valkenburg@verdergroep.nl. Iedere maandagochtend vindt van 09:00 tot 12:00 een inloopspreekuur plaats in het gemeentehuis in Valkenburg. Tijdens dit spreekuur kunt u gratis en zonder afspraak binnenlopen.

Let op: het inloopspreekuur op maandag 27 mei komt te vervallen.

Meer informatie

Meer nieuws