Een betekenisvolle tijdsbesteding

Geplaatst op vrijdag 16 oktober 2020

Bent u, net zoals veel mensen in deze onzekere tijd, op zoek naar een zinvolle dag invulling? Onze organisatie krijgt steeds meer vragen van mantelzorgers die samen met hun kwetsbare naasten aan huis zijn gekluisterd vanwege het corona-virus. Om de zorg vol te kunnen houden, is het noodzakelijk dat deze mantelzorgers de zorg af en toe kunnen delen met een betrouwbare vrijwilliger.
Wilt u van grote betekenis zijn voor onze mantelzorgers en hen dat steuntje in de rug bieden in deze voor hen zo spannende en drukke tijd? Kijkt u dan eens naar de onderstaande hulpvraag. Misschien kunt u hen helpen.

Meerssen/Valkenburg aan de Geul: We zijn op zoek naar gezellige koffieleuten die niet om een praatje verlegen zitten. Twee dames uit Berg en Terblijt en Meerssen en hun mantelzorgers kijken uit naar uw komst.

Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met Rianne Ampts of Monique Laenen, coördinatoren van de vrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid, per telefoon 043 – 321 50 46 of per e-mail info@mantelzorgzuid.nl. Kijk ook eens op de website.

Meer nieuws