Inloopbijeenkomst Wandel Knooppunten netwerk op woensdag 28 juni

Geplaatst op vrijdag 16 juni 2023

Beste wandel-geïnteresseerde,

Het komende jaar wordt in Zuid-Limburg het Wandel Knooppunten netwerk ontwikkeld. Dit wandelnetwerk verbonden door nummers (knooppunten) biedt wandelaars de mogelijkheid om zelfstandig een route te plannen. Wandelen via knooppunten is steeds meer gemeengoed in Nederland en het buitenland. Visit Zuid-Limburg is in opdracht van alle zestien Zuid-Limburgse gemeenten opdrachtgever aan Folkersma Routing en Sign voor de ontwikkeling van dit wandelnetwerk op basis van knooppuntnummers in Zuid-Limburg.

Om een gedegen wandelnetwerk te creëren, wat zowel voor de inwoners als voor bezoekers buiten de regio aantrekkelijk is, kan lokale kennis niet ontbreken. Daarom vragen we jullie expertise. Vanuit uw kennis van uw woonplaats, de omgeving of uw bedrijf vragen we u om mee te kijken naar het concept Knopen-Lopen netwerk. We horen graag van u of we met dit concept optimaal gebruik maken van de wandelmogelijkheden die Zuid-Limburg te bieden heeft. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u het conceptnetwerk op kaart bekijken, kunt u ideeën aandragen en in gesprek gaan met afgevaardigden van de gemeenten, Visit Zuid-Limburg of de aannemer Folkersma Routing en Sign. Er zal gekeken worden hoe uw aanvullingen matchen, met de ideeën van de opdrachtgever.

Bijeenkomst gemeente Valkenburg aan de Geul, Maastricht en Meerssen

U bent uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst voor het toekomstige Knopen-Lopen netwerk in de gemeenten Valkenburg aan de Geul, Maastricht en Meerssen.
Deze inloopbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 28 juni te Gemeenschapshuis De Stip (Pastoor Dominicus Hexstraat 10 te Meerssen). Tussen 16:00 en 20:00 uur zijn jullie van harte welkom. Gedurende dit tijdslot bent u vrij om binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig.

Overige inloopbijeenkomsten

Verhinderd op 28 juni? U kunt ook één van de andere inloopbijeenkomsten bezoeken:

Inloopbijeenkomst Parkstad

Datum en tijdstip: dinsdag 27 juni 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Slot Schaesberg, Slot Schaesberg-Laan 100 te Landgraaf

Inloopbijeenkomst Grensmaasvallei

Datum en tijdstip: dinsdag 4 juli 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Sportlandgoed de Haamen, De Haamen 1 te Beek

Inloopbijeenkomst Heuvelland

Datum en tijdstip: woensdag 5 juli 2023, tussen 16:00 en 20:00 uur
Locatie: Gulpener BrouwLokaal, Rijksweg 19a te Gulpen

Meer lezen over het Wandel Knooppunten netwerk? Kijk op de website van Visit Zuid-Limburg (Deze link gaat naar een externe website).

Graag tot ziens bij de inloopbijeenkomsten!

Meer nieuws