Trouwambtenaar Samantha Betsch

Lief koppel,trouwambtenaar Samantha

Graag stel ik mijzelf even aan jullie voor.

Mijn naam is Samantha Betsch en ik ben woonachtig in het mooie Maastricht samen met mijn partner en 2 katten. Naast mijn reguliere baan bij de gemeente Sittard-Geleen, heb ik tevens de eer om als BABS huwelijken en partnerschappen te mogen voltrekken in het prachtige Valkenburg aan de Geul.

Warm, ruimdenkend, enthousiast en humor zijn enkele woorden die mij als beste omschrijven. Formeel als het moet, ongedwongen als het kan. Mijn missie is om jullie een prachtige ceremonie te bezorgen. Een ceremonie kan groots of juist heel klein en intiem worden gehouden. Ik vind het belangrijk dat jullie huwelijksplechtigheid ontspannen verloopt en aansluit op jullie wensen. Een belangrijk onderdeel van de ceremonie is de speech. Ik neem jullie tijdens de speech graag mee op een reis door jullie leven, wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar betekenen. Met een lach, een traan en meestal veel anekdotes.

De ceremonie kan worden voltrokken in het Nederlands, in het Engels of in het dialect. Een welkomstwoord in andere talen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!