Theater

Deze state of the art theaterzaal kan maar liefst aan 400 mensen zitplek bieden. Daar de zaal het karakter van een platte zaal heeft, kan de zaal in korte tijd omgebouwd worden tot een unieke feestlocatie, voor feesten en partijen tot 800 personen. Er is een podium van 96 m² aanwezig. Ideaal voor concerten, recepties, feestavonden en seminars.

De Polfermolen is uw flexibele partner bij het organiseren van zakelijke of feestelijke bijeenkomsten. Onze theaterzaal is geschikt voor feesten, evenementen, theatervoorstellingen en andere partijen. Gelegen in het mergelstadje Valkenburg, is de Polfermolen de perfecte basis om uw bijeenkomsten te combineren met andere activiteiten in de omgeving. Zoekt u een leuke groepsactiviteit of verblijfsaccommodatie dan zijn er in en rondom Valkenburg tal van mogelijkheden. Organiseer uw bedrijfspresentatie, jubileum, personeelsfeest of congres daarom bij de Polfermolen!

Onze medewerkers helpen u graag om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Ook technische voorzieningen, catering en andere organisatorische zaken kunnen door de Polfermolen worden verzorgd. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Capaciteit

  • Receptie: 800 personen
  • Theateropstelling: 400 personen
  • Diner: 250 personen

Meer weten?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u uw gegevens en/of wensen mailen naar info@polfermolen.org