Lintjesregen in Valkenburg aan de Geul

Geplaatst op woensdag 26 april 2023

Vandaag hebben vier inwoners van de gemeente Valkenburg een lintje uitgereikt gekregen door burgemeester Daan Prevoo. Kijk hier wie dit jaar een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen.

Roger Huntjens Lid in de Orde van Oranje Nassau

De verdiensten van de heer Roger Huntjens zijn zeer uiteenlopend. Zo is hij op sportief vlak bestuurslid en vrijwilliger bij Voetbalvereniging Walram. Als President van het Koninklijk Walram’s Genootschap van Valkenburg zet hij zich ook op muzikaal vlak in. Ook heeft de heer Huntjens zijn sporen vele jaren verdient in de Valkenburgse politiek als raadslid en als wethouder.

Marc Moors Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer Marc Moors zet zich op diverse vlakken in binnen de gemeenschap. Zo heeft hij zich ingezet bij de vrijwillige politie Valkenburg aan de Geul, als Hulp trainer jeugd bij VV Berg ’28 en is hij oprichter en bestuurslid van Ondernemersinitiatief Berg en Terblijt/Geulhem en Vilt. Hij is tevens in zijn werkende bestaan actief als uitvaartregisseur en eigenaar van Uitvaartstudio en in die hoedanigheid zeer gewaardeerd.

René Paulssen Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer René Paulssen biedt een enorme kennis en ervaring binnen de gemeenschap van Valkenburg aan de Geul. Zijn grootste bijdragen gaan hierbij uit naar behoud van cultureel, tradities en historie. Deze zijn ingevuld als voorzitter en secretaris van de Stichting beheer Kasteel van Valkenburg, voorzitter Oud Prinsen en Ministers der Mirlitophile 1879 Carnavalsvereniging en als Secretaris / Penningmeester van de Stichting Struikelstenen.

Harrie Winthagen Lid in de Orde van Oranje Nassau

De verdiensten van de heer Harrie Winthagen bestaan uit activiteiten als erebestuurslid en coördinator ouderen- en ziekenbezoek, medeoprichter van de Vrienden van de Fanfare en oprichter en ondersteuner Kerstdennenactie. Ook verzorgt hij als vrijwilliger hand- en spandiensten bij de RK Parochie Heilige Mauritius Schin op Geul. Hierbij is nog aan te merken dat de heer Harrie Winthagen zich al meer dan 50 jaar met hart en ziel inzet voor de Fanfare Sint Cornelius. Daarnaast een geruime periode mantelzorger voor zijn echtgenote.

Meer nieuws