Dag van het Water

Datum: zondag 30 juni 2024 12:00 - 17:00

Op zondag 30 juni is de Dag van het Water. Van 12:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom in en rond de Polfermolen. Op deze dag kunt u zien wat er zoal gebeurt op het gebied van waterveiligheid en wat we doen om de gevolgen van het veranderende klimaat het hoofd te bieden.

Waterveiligheid creëren is geen gemakkelijke opgave. Het zijn vaak kleine stapjes die we samen kunnen nemen. Een oplossing op één plek heeft gevolgen voor de waterstand op een andere plek. Uiteindelijk moet het overal zo veilig mogelijk zijn.

Op de Dag van het Water is een informatiemarkt waar we oplossingen tonen. Ook laten we zien wat de verschillende overheden doen om het gebied veiliger te maken. En wat u als inwoner zelf kunt doen om te voorkomen dat water binnenkomt, en welke middelen biedt de overheid aan om daarbij te helpen. Ook organiseren we activiteiten voor jonge bezoekers.

Komt u ook? Kijk voor het actuele programma op www.wachtnietopwater.nl/dagvanhetwater (Deze link gaat naar een externe website).