Vive la Chanson! – Britta Maria, Maurits Fondse, Oleg Fateev en Eric van der Westen

Datum: zondag 2 juli 2023 20:30 - 22:30. Locatie: Openluchttheater Valkenburg

Vive la Chanson! In hun nieuwe theaterconcert spelen Britta Maria, pianist Maurits Fondse, accordeonist Oleg Fateev en contrabassist Eric van der Westen ontroerende en opzwepende Franse chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc, Pravi e.a. Chansons die je meevoeren naar de lichtstad Parijs en de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde…. over het leven in al zijn facetten, de liefde, de hoop maar ook de pijn en de teleurstelling.

Kijk voor meer informatie op: www.openluchttheater-valkenburg.nl (Deze link gaat naar een externe website)