Workshop Muziek op schoot

Datum: vrijdag 30 juni 2023 15:00 - 16:00. Locatie: Bibliotheek Valkenburg

Ouders en verzorgers van kinderen van twee tot vier jaar, die het leuk vinden om samen met hun kleintje(s) muziek te maken, kunnen vrijdag 30 juni van 15:00 tot 16:00 uur in bibliotheek Valkenburg gratis meedoen aan de workshop Muziek op Schoot.

Deze wordt verzorgd door Eveline Arnold, docent muziek en bewegen en psychomotorisch kindertherapeut van Maatspel: ‘’Samen muziek maken helpt om een sterke band met je kind op te bouwen. Bovendien is muziek goed voor de ontwikkeling van taal, motoriek en sociaalemotionele en sensorische vaardigheden”.

Aanmelden kan via: www.heuvellandbibliotheken.nl (Deze link gaat naar een externe website) of door een mail te sturen naar: info@heuvellandbibliotheken.nl.

Samen muziek maken helpt om een sterke band met je kind op te bouwen. Bovendien is muziek een leuk instrument in de ontwikkeling van taal, motoriek en sociaal-emotionele en sensorische vaardigheden. Een “Muziek op Schoot”-activiteit speelt in op de natuurlijke interesse voor muziek bij jonge kinderen van 2 tot 4 jaar, en gaat uit van het samenspel tussen ouder en kind. Plezier motiveert de kinderen en zo stappen zij in het muzikale ontwikkelingsproces.