Seniorenraad Ton Engels & de Medeplichtige in de Grot

Datum: donderdag 1 juni 2023 20:00 - 23:00. Locatie: Openluchttheater Valkenburg

“Singer-songwriter Ton Engels behoort tot het allerbeste wat Limburg te bieden heeft op muzikaal gebied. De poëtische zeggingskracht van zijn liedjes gecombineerd met zijn prachtige gitaarspel maken Engels tot een artiest van de buitencategorie”.

Aan dit citaat van L1 is volgens ons geen woord gelogen want Ton Engels is absolute top! Engels zingt in de taal van ‘thoes’, in het ‘plat’ dus, over kleine en grote dingen. Over De Peel en zijn kleine dorpen, de waanzin van de nieuwe tijd, wielrennen en over alledaagse en herkenbare beslommeringen.

Kosten: € 11,50 p.p. 
Maximaal aantal deelnemers: 20

Deelname is uitsluitend bedoeld voor senioren vanaf 65 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Alleenstaande senioren vanaf 65 jaar krijgen bij inschrijving voorrang. Er wordt contact met u opgenomen indien de activiteit al volgeboekt is en u zodoende niet meer mee kunt doen.

Alle activiteiten dienen vooraf betaald te worden. Betalingen: uiterlijk 19-5-2023 met omschrijving: uw postcode en huisnummer en aantal personen, naar bankrekening: NL 66 RABO 0302132430 t.n.v. Stichting Seniorenraad te Valkenburg.  
                                                   
Aanmelden kan tot en met 19-5-2023 door te bellen naar 043-3110316 of per mail naar: seniorenvalkenburg@gmail.com.
U wordt verzocht uzelf bij verhindering tijdig af te melden, zodat er plek gemaakt kan worden voor anderen. Dit kan eveneens via hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres of schriftelijk bij Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul.