Muziekfederatie De Geulvallei

Datum: zaterdag 22 april 2023 17:30 - zondag 23 april 2023 17:50. Locatie: Theaterzaal van de Polfermolen, Plenkertstraat

Acht verenigingen van de muziekfederatie "De Geulvallei" zitten op dit moment volledig in de voorbereiding voor een weekend van mooie concertoptredens. De bij- tourbeurt-organiserende vereniging is dit jaar Harmonie Kurkapel Falcobergia uit Valkenburg, onder auspiciën van muziekfederatie “De Geulvallei”. De optredens vinden beide dagen plaats in de Theaterzaal van de Polfermolen, Plenkertstraat 50, 6301 GM Valkenburg.

Ook in dit 59ste bestaansjaar van “De Geulvallei” zal er een zeer gevarieerd muzikaal programma te beluisteren zijn. Alle verenigingen en hun onderdelen - groot orkest, drumband of leerlingenorkest - hebben de mogelijkheid om zich te laten beoordelen. De heer Matty Cilissen, dirigent van onder andere de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht, De Philipsharmonie en “De Greune” van Wolder, zal de deelnemers voorzien van deskundig advies en indien gewenst een predicaat.

Op zaterdag 22 zullen vanaf 17:30u de optredens van resp. het Leerlingenorkest en de Harmonie van het Kon. Walram’s Gen. van Valkenburg, Fanfare St. Clemens Arensgenhout, Harmonie Amicitia Vilt, Fanfare St. Cornelius Schin op Geul plaatsvinden. De prijsuitreiking en afsluiting volgt rond de klok van 21:45u.

Zondag 23 april is het vanaf 14:00u resp. de beurt aan de Drumband St. Rosa Sibbe, Brassband St. Gerlach Houthem, Harmonie combinatie Concordia/St. Laurentius en Drumband St. Laurentius uit Berg en Terblijt/Bemelen. De prijsuitreiking en afsluiting volgt deze middag rond de klok van 17:50u.

De optredens zijn vrij toegankelijk. U bent van harte uitgenodigd om deze twee dagen één of meerdere optredens te bezoeken en samen met ons te genieten van een fantastisch blaasmuziekweekend.