ODS Classic

Datum: zaterdag 31 augustus 2024 09:00 - 18:00. Locatie: Nachtegaalstraat 25

Op zaterdag 31 augustus is het zover: een extra feestelijke jubileumeditie, namelijk de 30ste ODS Classic! Honderden wielerliefhebbers zullen weer deelnemen aan deze prachtige tocht door het zuiden van Limburg. Bedrijventeams en gastenteams zijn van harte welkom. De ODS Classic biedt routes van 75, 100 en 125 km. De start en finish vinden plaats bij Taverne Bie Sjefke in Berg en Terblijt. Daar kun je met je teamgenoten gezellig napraten over de koers. Één ding is zeker: deze editie belooft onvergetelijk te worden. Samen trappen we de volgende dertig jaar tegemoet! Schrijf je nu in voor een dag vol plezier en uitdaging met je collega's of partner. Kijk op ods-classic.nl voor de details en om je team te registreren.

Kijk voor meer informatie op: www.ods-vitaal.nl (Deze link gaat naar een externe website)