Her Majesty – San Francisco City Trip

Datum: vrijdag 26 juli 2024 20:30 - 23:00. Locatie: Openluchttheater Valkenburg

Her Majesty behoort zonder twijfel tot één van de lievelingen van ons openluchttheater. Virtuoze muzikanten die met steeds een nieuw programma ‘de tent’ uitverkopen, dat zien we graag. Vorig jaar betoverde Her Majesty drummer/zanger Bauke Bakker ons met zijn ode aan Sting. Dit jaar is het dus weer de hoogste tijd voor een majestueuze terugkeer, in vol ornaat, van de koningen van de samenzang. Na het succesvolle ‘Are You Ready For The Country’, waarin de countryrock centraal stond, reizen de mannen van Her Majesty in hun nieuwe programma naar het San Francisco van eind jaren zestig, begin jaren zeventig. De stad werkte in die tijd als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Dat wordt dus een heerlijke avond met muziek, aangevuld met projecties, van onder meer Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby, Grateful Dead, Jefferson Airplane en andere artiesten die San Francisco in die periode aandeden.

Kijk voor meer informatie op: www.openluchttheater-valkenburg.nl (Deze link gaat naar een externe website).