Eroica Valkenburg

Datum: zaterdag 29 juni 2024

Speciale Tour de France Femmes editie brengt ode aan het vrouwenpeloton.

Op 29 juni 2024 vindt de 7e editie van Eroica Valkenburg plaats. Eroica Valkenburg is sinds 2016 niet meer weg te denken in Zuid-Limburg. Vele honderden wielrenners op oude fietsen en in retro kleding, die vanuit de hele wereld hun weg naar Valkenburg vinden, kleuren elk jaar weer het Zuid-Limburgse landschap. Dit jaar staat Eroica Valkenburg in het teken van de Tour de France Femmes. De routes zijn geint op de route van de Tour de France Femmes en de andere grote koersen die onze provincie rijk is. Oud winnares van de Tour de France Femmes Leontien van Moorsel zal samen met wereldkampioene Giorgia Bronzini en Olympisch kampioene Anna van der Breggen tijdens deze editie meerijden.

Kijk voor meer informatie op: www.eroica.cc (Deze link gaat naar een externe website)