Tour de Limbourg

Datum: vrijdag 31 mei 2024 13:30 - 17:00. Locatie: Verpleeghuis Valkenheim

Zorgorganisatie Sevagram, de Zonnebloem en de stichting Fietsen Alle Jaren organiseren 31 mei tot en met 2 juni een drie daagse fietstocht die ze ‘Tour de Limbourg’ hebben gedoopt. Doel is mensen die dat niet mee zelfstandig kunnen, mee te nemen voor een fietstochtje door de omgeving. Met deze driedaagse willen de organisaties meer bekendheid geven aan de mogelijkheid om in een riksja of op een rolstoelfiets met een getrainde vrijwilliger een fietsritje te maken. Vanuit Sittard en Maastricht komt een tiental speciale fietsen (zes riksja’s en 4 rolstoelfietsen) via Houthem naar Zorgcentrum Valkenheim in Valkenburg. Vanuit het zorgcentrum worden vanaf 13.30 uur to ca 17.00 uur ritjes gemaakt om mensen met de slogan “een leven lang de wind door het haar”, kennis te laten maken met dit initiatief. Zaterdag en zondag wordt er gefietst vanuit zorglocaties in Heerlen en Landgraaf.

Kijk voor meer informatie op: www.fietsenallejaren.nl (Deze link gaat naar een externe website)