Phil Bee Cockerband

Datum: vrijdag 10 mei 2024 20:30 - 22:30. Locatie: Openluchttheater Valkenburg

Ter ere van de muziek, opnames en het leven van Joe Cocker, misschien wel de beste blanke ritme- en bluesvocalist ooit, brengt Phil Bee samen met 12 van de beste muzikanten van Nederland een avondvullende show vol prachtliedjes als Delta Lady, Feelin’ alright, You are so beautiful, n’Oubliez jamais of het onvermijdelijke ‘With a little help from my friends’ en nog veel meer.

Phil Bee Cockerband oogst momenteel lovende kritieken in het SBS tv-programma The Tribute – Battle of the bands. Phil won eerder al het TV programma The Voice – Senior, is onder meer vaste zanger van de Jan Ackerman Band, tourde onlangs de theaters in het programma van Johan Derksen en speelde met grootheden als Steve Lukather (Toto), Noel Redding (Jimmy Hendrix), Malford Milligan en Hans Dulfer maar ook met Andre Hazes jr. en Trijntje Oosterhuis.

Als één van Zuid-Limburgs finest is Phil ook nog eens een ‘vriend van het huis’ en is het heel mooi dat we zijn ode aan de legendarische Joe Cocker als opener van het seizoen 2024 in Openluchtheater Valkenburg kunnen presenteren.

Kijk voor tickets op: Openluchttheater Valkenburg (Deze link gaat naar een externe website)