Signum Dei

Datum: vrijdag 8 december 2023 20:00 - zondag 10 december 2023 14:30. Locatie: Polfermolen

Toneelvereniging de Vriendenkring Vilt staat in december weer op de planken met SIGNUM DEI.
Een grootste productie i.s.m. Harmonie en Zangkoor AMICITIA Vilt.

Kaarten kunt u bestellen door te bellen of een berichtje te sturen naar 06 45 42 33 51 of een e-mail te sturen naar kaartverkoopvilt@gmail.com. Ook kunt u deze online verkrijgen via: www.ticketkantoor.nl/shop/signum-dei (Deze link gaat naar een externe website).

Korte omschrijving:

Mien en Simon leidden een prachtig leven. Totdat een noodlottig ongeval, op Simon's werk, een abrupt einde maakt aan alle geluk. Al meer dan een half jaar ligt hij in coma en wordt hij in zijn laatste levensfase thuis verzorgd.
Het is Kerstavond en er heerst geen enkele Kerststemming in huize Dohmen.
De bemoeizuchtige buurvrouw Mai vindt dat Simon zijn laatste Kerstavond moet doorbrengen in het bijzijn van collega's, vrienden en familie. Ze heeft iedereen uitgenodigd en alles geregeld om er een "onvergetelijke" avond van te maken. Echter het idee is geen grandioos succes. Er ontstaan fikse ruzies.
En het fenomeen VREDE OP AARDE is ver te zoeken.
Als de ruzie tussen Harie en Hanelore zijn climax bereikt, gebeurt er iets in huize Dohmen, waardoor alles een andere wending krijgt...

Spelersgroep 2023 o.l.v. regisseur Jos Willems:

Martin Roijen --- Jos Willems --- Marion Berkhof --- Christianne L’Ortye --- Linda Cordewener
Hanneke Blom --- Roos Lucassen --- Mia Willems --- To Heijnen