Seniorendag

Datum: zaterdag 25 november 2023 09:45 - 15:00. Locatie: Polfermolen

Seniorendag 2023 voor senioren 65(+) jaar

Op zaterdag 25 november 2023 organiseert de gemeente Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de Seniorenraad een Seniorendag voor senioren 65(+) jaar. De Seniorendag vindt plaats in de Polfermolen, Plenkertstraat 50 in Valkenburg (ingang beneden – dit is de ingang van het voormalige zwembad). Als inwoner van de gemeente Valkenburg aan de Geul bent u hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens de Seniorendag informeren wij u over belangrijke onderwerpen en tevens over de activiteiten van de Seniorenraad van Valkenburg aan de Geul. Dit alles wordt muzikaal omlijst.

De zaal gaat open om 09.45 uur en het programma start om 10.15 uur. Bij ontvangst en tijdens de pauzes bieden wij u koffie/thee/fris met iets lekkers aan. De dag zal rond 15.00 uur worden afgesloten met een tombola. Er zijn een 2-tal pauzes.

Om deel te kunnen nemen aan de Seniorendag 2023 moet u zich vóór 18 november 2023 inschrijven en een bijdrage van € 5 per persoon betalen. Inschrijving gebeurt op volgorde van ontvangst van de betaling en de volgende voorwaarden:

  • Deelname staat alleen open voor bewoners van de gemeente Valkenburg a/d Geul                     
  • U heeft de leeftijd van 65(+)                  
  • Een eventuele partner mag jonger zijn                                                                                         
  • De deelnamekosten van € 5 per persoon zijn betaald

Aanmelden kan telefonisch 043-3110316 of per e-mail: Seniorenraadvalkenburg@gmail.com. Deelname aan activiteiten moet vooraf betaald worden. Betalingen met omschrijving: uw postcode en huisnummer naar bankrekening: NL 66 RABO 0302132430 tnv Stichting Seniorenraad te Valkenburg.                                                                            

Als u verhinderd bent vragen wij of u zich tijdig wilt afmelden, zodat er plek gemaakt kan worden voor anderen. Dit kan telefonisch: 043-3110316 of via Seniorenraadvalkenburg@gmail.com of schriftelijk bij Prins Willem-Alexanderlaan 67, 6301 TS Valkenburg aan de Geul
Er wordt contact met u opgenomen als de activiteit al volgeboekt is en u zodoende niet meer mee kunt doen.

U kunt gratis gebruik maken van de parking bij de Polfermolen en de parking naast het Odapark. Bij inschrijving dient u dan het kenteken van uw auto te vermelden. Let op: Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om gratis te parkeren moet u zich vóór 11 november inschrijven.