Seniorenraad contactmiddag

Datum: maandag 15 mei 2023 13:30 - 16:00. Locatie: Museum Valkenburg

Op maandag 15 mei (van 13:30 tot uiterlijk 16:00 uur) organiseert Seniorenraad Valkenburg een contactmiddag in het museum Valkenburg, de cultuurtempel ‘’het Oud Sjtadhoes’’, gelegen in het Centrum van ons geliefde Geulstadje. Bent u 65 jaar of ouder? Dan bent u van harte welkom.

Deze contactmiddag is georganiseerd om elkaar op een relaxte wijze te ontmoeten. U wordt gastvrij ontvangen met koffie/thee en vlaai. Bent u voor de eerste keer aanwezig? Dan vertelt de Seniorenraad u graag meer over de opzet, het doel en haar activiteiten. Het thema voor deze editie is: Struikelstenen in Valkenburg door Guy Caelen.

Om alles goed te kunnen organiseren, is het belangrijk dat u uzelf aanmeldt vóór 11 mei. Dit kan telefonisch via: 043 - 31 10 316 of per mail naar: seniorenvalkenburg@gmail.com. De maand mei is gratis.