Film in 't Geboew

Datum: vrijdag 27 januari 2023 14:00 - 17:00. Locatie: 't Geboew Schin op Geul

Op de laatste vrijdagmiddag van januari bent u van harte welkom bij de vertoning van ‘Nowhere special’, een film uit 2020 van regisseur Umberto Pasolini, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film, met een fantastische chemie tussen John en Michael, raakt diep en zindert lang na. Tijdens ''Film by the Sea 2020'' is deze bekroond met de publieksprijs.

John, een 35-jarige glazenwasser, heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon Michael nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling heeft verlaten. Als John ernstig ziek wordt en nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuwe, perfecte familie voor Michael te vinden. Hij is vastbesloten zijn zoon te beschermen tegen de verschrikkelijke realiteit van de situatie.

Toegangsprijs € 8,00 p.p. inclusief koffie en vlaai.

Aanmelden per e-mail uiterlijk 26 januari 16:00 uur:
film@seniorenraadvalkenburg.nl

Als u na aanmelding toch niet kunt komen, laat dat dan even weten via dit mailadres.