40e editie Geuldalwandelmarathon

Datum: zaterdag 1 oktober 2022 06:00 - 18:30. Locatie: Zaal 't Vöske, Grotestraat 8, Berg en Terblijt

Op zaterdag 1 oktober organiseert Wandelvereniging Vilt voor de 40e keer de Geuldalwandelmarathon. Nadat in 2021 een aangepaste editie heeft plaatsgevonden (zonder de busreizen naar het beginpunt) is het dit jaar weer mogelijk om de hele Geuldalwandelmarathon van 42 kilometer te wandelen, dus van Hauset bij de bron van de Geul naar Berg en Terblijt. Hiervoor worden weer busreizen vanuit Berg en Terblijt naar het beginpunt georganiseerd.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om van Hauset naar Epen over een afstand van 21 kilometer (de halve marathon, met busreis) te wandelen en er zijn twee routes van 21 kilometer (de halve marathon) en 10,5 kilometer (de kwart marathon) als rondje in Berg en Terblijt. Tevens wordt een eigen Geuldalrondje voor de jeugd van 6 – 14 jaar uitgezet.

Voor deelname aan de busreizen is het van belang om dit middels voorinschrijving tijdig te regelen. Want Vol = Vol! Ook voor de andere afstanden zonder busreis kan inmiddels ingeschreven worden. Op 1 oktober kan ook ter plaatse ingeschreven worden.

Kijk voor meer informatie op: www.wandelverenigingvilt.nl (Deze link gaat naar een externe website)