Geulvallei Kiosk concerten

Datum: zondag 18 september 2022 13:00 - 20:00. Locatie: Diepestraat Arensgenhout

Op zondagmiddag 18 september organiseert Fanfare St. Clemens Arensgenhout onder auspiciën van Muziekfederatie de Geulvallei een muzikale middag samen met alle aangesloten korpsen. “Veer goan truuk noa de concerten van vreuger” en willen samen met bezoekers en muzikanten een gezellige middag beleven onder het genot van heerlijke blaasmuziek. In een weiland van de Familie Nuchelmans aan de Diepestraat in Arensgenhout zal een kiosk worden geplaatst, waar Fanfare St. Clemens om 13.00 uur de middag muzikaal zal openen. Tot 20.00 uur zal een doorlopend muzikaal programma van 9 muziekkorpsen zijn. Bij deze kiosk concerten hoort natuurlijk ook een hapje en drankje, naast een drankbuffet zullen er heerlijke verse Limburgse vlaaien worden gebakken en zal er een frietkraam aanwezig zijn. Ook aan de jongere bezoekers is gedacht, zij kunnen zich vermaken op het springkussen!

We hopen dat vele mensen de weg richting “de wei” weten te vinden en we deze zondagmiddag samen mogen genieten van Limburgse cultuur!