Participatiedag Valkenburg West

Geplaatst op vrijdag 22 oktober 2021

Zaterdag 6 november 2021 13:00 uur - 15:00 uur.

De Visie Valkenburg West is bijna klaar. Maar niet voordat we deze nog een keer met inwoners hebben bekeken. Deze visie is namelijk een visie op hoofdlijnen - ze geeft in grote lijn weer hoe verschillende onderdelen uit het gebied in de toekomst ontwikkeld kunnen worden. Vaak zal de visie heel eenvoudig toe te passen zijn en lijken bepaalde keuzes vanzelfsprekend. Soms is er nog extra onderzoek nodig om te weten wat nu de beste manier is om de visie om te zetten in daadwerkelijke plannen.

Wandelroute door Valkenburg West

Vóórdat de definitieve visie ter vaststelling naar de raad en het college van burgemeester en wethouders gaat, willen we de concept visie met uw input verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in de concept visie, ontvangt u een wandelroute door Valkenburg-West die u zelfstandig kunt volgen. Onderweg zijn er verschillende ‘stops’ waar de concept visie verder toegelicht wordt en waar u gevraagd wordt om samen met ons de concept visie te verdiepen en te verbeteren.

Interesse? Schrijf u in!

U kunt zich nu al inschrijven! U kunt alleen komen, maar zeker ook met partner, vriend of vriendin, gezin of buurvrouw/man. Omdat u de wandeling zelfstandig loopt kunt u zelf kiezen hoe laat u begint, als het maar tussen 13:00 uur en 15:00 uur is. Houd er rekening mee dat de wandeling zo’n twee uur in beslag zal nemen. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd. Doet u mee? Schrijf u vóór 1 november in via communicatie@valkenburg.nl. U ontvangt dan snel verdere details zoals de (start)locatie!

Schrijf u in voor de Participatiedag op zaterdag 6 november >

Meer nieuws