Welkom in Veelzijdig Veilig Valkenburg

Valkenburg aan de Geul heeft de deuren van zijn winkels, attracties, musea, overnachtingslocaties, restaurants, cafés en terrasjes sinds 1 juni jl. weer voor u geopend.

We doen er alles aan om u veilig en gastvrij te ontvangen. Daarvoor hebben we ook uw hulp nodig. Samen zorgen we er voor dat deze vooralsnog “voorzichtige” opening zó goed verloopt dat we straks weer meer stappen vooruit mogen zetten. Dat kan alleen als u mee werkt!

Dit zijn onze regels

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Vermijd drukte! Wacht even voor elkaar als u de 1,5 meter afstand niet kunt aanhouden.
  • Blijf thuis of ga naar huis als u verkoudheidsklachten hebt of krijgt. Ook later bent u altijd weer welkom in Valkenburg aan de Geul.
  • Was regelmatig uw handen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Schud geen handen en knuffelen mogen we helaas ook nog niet.
  • Gebruik papieren zakdoekjes als u uw neus snuit.
  • Sta zo min mogelijk stil op straat en loop direct naar de plek van uw keuze

Reserveer vooraf uw bezoek aan attractie of horeca

Als u  een attractie, restaurant, café of terras wil bezoeken, dan bent u verplicht om vooraf te reserveren! Dat kunt u doen via de website en/of facebook van de locatie van uw keuze. Ook kunt u uiteraard telefonisch reserveren.

Looproutes

In straatjes die te smal zijn om de 1,5 meter afstand in acht te houden, is in het centrum van Valkenburg éénrichtingsverkeer ingesteld. Zie de straatstickers op de grond en de plattegrond in de flyer (PDF, 6.6 MB). Voor straten die breder zijn, geldt dit niet. Wij verzoeken u ook daar op gepaste afstand te blijven.

Informatie

Voor meer informatie kijk op onze website www.veelzijdigvalkenburg.nl of die van onze partner www.visitzuidlimburg.nl

VALKENBURG: VEELZIJDIG, VEILIG EN VERTROUWD!