Ondersteuning ondernemers

Gemeente Valkenburg aan de Geul biedt ondernemers ondersteuning aan

De gemeente Valkenburg aan de Geul en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben een speciaal noodloket opengesteld voor lokale ondernemers.

Met het initiatief ‘155-red-een-bedrijf’ kunnen ondernemers uit Valkenburg aan de Geul kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning. De aandachtspunten zijn vaak divers en liggen veelal op het vlak van bedrijfsvoering, commercie en/of financiën. Door deze snelle hulpfaciliteit worden problemen regelmatig in de kiem gesmoord, soms mede door inzet van de gemeentelijke Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).

Ondernemers uit Valkenburg aan de Geul, waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is, kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren direct contact opnemen met telefoonnummer: 088  999 0 155 of 24 uur per dag via internet www.155.nl. Binnen 24 uur wordt u teruggebeld door een ondernemersadviseur en vervolgens wordt binnen vijf werkdagen een intakegesprek gepland. De adviseur van het IMK bespreekt samen met u uw situatie en kijkt naar concrete oplossingen. Wij ondersteunen u graag!


 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens