Jeugdhulp

Infographic Jeugdhulp

Hoe helpen wij u?

Als u ons benadert, luisteren we eerst goed naar uw vraag. We denken met u mee over hoe u uw probleem kunt aanpakken. Misschien bent u al geholpen als we met elkaar bellen. En is er bijvoorbeeld  een oplossing in uw buurt waar u nog niet aan gedacht heeft. Wij hebben overzicht van alle partijen die kunnen
ondersteunen. We helpen u bij het vinden van de partij die u het best kan bijstaan. Het kan ook prettig zijn om een afspraak te maken en uitgebreider met elkaar te praten. Bijvoorbeeld als er in uw situatie meerdere of ingewikkelde problemen zijn. We helpen u en uw gezin om weer op een fijne manier samen verder te kunnen. Dat doen we samen met u en met de mensen om u heen. Daar waar nodig vragen we professionele organisaties om hulp en ondersteuning.

Onze uitgangspunten

  • We praten niet over u, maar met u.
  • We kijken naar alles wat van invloed kan zijn op de ontwikkeling van uw kind.
  • We sluiten zoveel mogelijk aan bij uw wensen en mogelijkheden.
  • We ondersteunen u zodat u zich weer in staat voelt uw eigen problemen op te lossen. Nu en in de toekomst. Zo houdt u zelf de regie.
  • We zoeken naar oplossingen dicht bij huis. Daar proberen we uw omgeving (familie, vrienden, buren, school, verenigingen, betrokken hulpverleners) zoveel mogelijk bij te betrekken.
  • We verwijzen u niet door, maar halen de juiste partijen erbij.

Meer informatie over Jeugdhulp vindt u op www.zorgenwelzijnvalkenburg.nl

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens