Bedrijventerrein

Het economisch beleid is erop gericht het bedrijventerrein volledig te benutten voor voornamelijk bedrijven die in de diverse kernen van onze gemeente onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden hebben of te veel overlast voor de omgeving veroorzaken.


Bereikbaarheid

Auto
Bedrijventerrein de Valkenberg is door de strategische ligging direct naast de afslag van de A79 van Maastricht richting Heerlen/Aken en in omgekeerde richting. 


Grotere kaart weergeven

Klik hier voor routeplanner.

Openbaar vervoer

Het bedrijventerrein ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Valkenburg aan de Geul. In de gemeente Valkenburg aan de Geul is een treinstation van de NS in de kernen Valkenburg, Houthem en Schin op Geul. Vanaf deze stations vertrekken ieder kwartier treinen naar Maastricht, Heerlen, Kerkrade en Aken (Duitsland).

Van en naar het busstation in Valkenburg aan de Geul is rechtstreeks busvervoer mogelijk naar vele plaatsen in de omgeving. Hier vindt u de lijnennetkaart van Veolia.

Routeplanner

Hier vindt u de routeplanner van Veolia. 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens