Themabijeenkomsten

Donderdag 4 december 2014
Bibliotheek Valkenburg
14.30-16.30

Gastspreker: Judith Lansink, ketencoördinator Hulp bij Dementie  Maastricht-Heuvelland

Titel: Hulp bij Dementie Maastricht-Heuvelland, de praktische ondersteuning als u het nodig heeft…..

Dementie heeft een grote impact op het leven van zowel de persoon met dementie, als op de familie en vrienden. Mensen met dementie verliezen langzaam de regie over hun eigen leven en worden steeds meer afhankelijk van hun naaste mantelzorger. Toch is 'zo lang mogelijk thuis blijven wonen' meestal ieders grootste wens. Het is dan belangrijk dat de mantelzorger tijdig hulp van anderen inschakelt, voordat hij of zij het zelf niet meer alleen aankan. Hulp bij dementie kan hen, mensen met dementie en de naaste mantelzorg ondersteunen, door samen te bespreken welke hulp nodig is. Niet alleen als het gaat over zorg, maar ook als het gaat om materiële kwesties, zingeving, wonen en veiligheid. Aan de hand van praktijkverhalen vertellen wij u wie wij zijn, wat we doen en wat u van ons kunt verwachten.
 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.