World Cup Cyclo-Cross wederom naar Valkenburg

Openingswedstrijd seizoen 2014-2015 op 19 oktober 2014.

Stichting Wielrennen Valkenburg aan de Geul heeft wederom de eer gekregen om de Wereldbeker Veldrijden te mogen organiseren. De openingswedstrijd van de UCI Wereldbeker Veldrijden 2014-2015 zal verreden worden op 19 oktober 2014 op de Cauberg in de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Met de komst van de Wereldbeker Veldrijden op 19 oktober 2014 naar Valkenburg, kan het wielrennen wederom rekenen op een warme thuiskomst. De top van de wielerwereld zal op de bekendste ‘berg’ van Nederland, de Cauberg, weer op dezelfde locatie rijden als tijdens de openingswedstrijd van vorig jaar. Het nieuwe parcours zal een Zwitsers gevoel te weeg brengen waarbij deelnemers schuin op de hellingen rijdend, veel verschillende technieken nodig zullen hebben.

De Cauberg

Talloze wielerwedstrijden werden hier al verreden en sporthistorie heeft zich er opgestapeld. Een schat aan ervaring ligt klaar in de bekende Geulstad. En dat brede fundament dat in al die jaren is gelegd, kan nu gebruikt worden om het veldrijden verder op te bouwen.
Met de Cauberg Cyclocross heeft de stad de afgelopen edities al kunnen wennen aan de ‘nieuwe’ tak van wielersport. Het succes rondom de organisatie van deze wedstrijd vorig jaar, smaakte naar meer. Met een on-Nederlands uitdagend parcours, maar op hetzelfde fundament van de wielerstad, wil Valkenburg het veldrijden verder op de kaart zetten. Stichting Wielrennen Valkenburg aan de Geul voelt zich dan ook vereerd om een vervolg te mogen geven aan het organiseren van de openingswedstrijd in 2014.

Kijk ook op www.caubergcyclocross.com

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.