Website beeldarchief Valkenburg vernieuwd

Dit item is verlopen op 31-12-2017.

Unieke verzameling beeldmateriaal met meer dan 16.000 afbeeldingen.

De website www.beeldarchiefvalkenburg.nl van stichting Beeldarchief Valkenburg is per 1 april jl. vernieuwd. De website toont meer dan 16.000 afbeeldingen. Gelijktijdig is de programmering van de database gewijzigd, waardoor de beveiliging verbetert en de zoek- en bestelfuncties gebruikersvriendelijker zijn. De vernieuwing is onder meer mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Gemeentelijk fotoarchief

Via Beeldarchief Valkenburg kan onder andere het gemeentelijk fotoarchief, dat door medewerkers van de stichting is gedigitaliseerd en beschreven, worden geraadpleegd. De gemeentelijke fotocollectie omvat 3500 foto’s en afbeeldingen.

Twee eeuwen Valkenburg aan de Geul in beeld

De website bevat een unieke verzameling beeldmateriaal, beschikbaar gesteld door zowel de gemeente Valkenburg aan de Geul als door privéverzamelaars, instellingen en bedrijven. Een bijzondere collectie voor iedereen die Valkenburg aan de Geul en zijn geschiedenis een warm hart toedraagt. Foto’s kunnen ook via de website besteld worden.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.