‘Veelzijdig Valkenburg’ laat zien wat Valkenburg aan de Geul allemaal biedt

Aftrap nieuw citymarketing-concept.

Valkenburg beter bereikbaar en mooier dan ooit. Met de afronding van diverse centrumprojecten is er stevig aan de weg getimmerd. Samen met de ondernemers in het centrum heeft de gemeente daarom een campagne ontwikkeld om het ‘nieuwe’ en veelzijdige Valkenburg de bekendheid te geven die het verdient. De campagne ‘Veelzijdig WINKELEN Valkenburg’ vormt de aftrap van het nieuwe citymarketing-concept Veelzijdig Valkenburg.

De komende weken verschijnen onder andere advertenties, displays en banieren met de slogan ‘Veelzijdig WINKELEN Valkenburg’. Ook via sociale media wordt de veelzijdigheid van winkelstad Valkenburg onder de aandacht gebracht. Veelzijdig Valkenburg is het spreekwoordelijke hart van de campagne. In overleg met ondernemers en stakeholders wordt telkens weer een ander speerpunt onder de aandacht gebracht, bijvoorbeeld ‘Veelzijdig CULINAIR Valkenburg’ of ‘Veelzijdig VERBLIJVEN Valkenburg’.

Wethouder Jan Vermeer (economie) onderstreept dat het draagvlak bij de ondernemers cruciaal is voor het succes van de campagne: “De moeilijke periode die achter ons ligt heeft aangetoond dat onze gemeente gezegend is met sterke ondernemers. We hebben jarenlang gezaaid, nu gaan we oogsten. De aantrekkelijkheid, bereikbaarheid en vooral alles wat Valkenburg aan de Geul heeft te bieden gaan we stevig onder de aandacht brengen. Samen de schouders eronder!”

De citymarketingcampagne Veelzijdig Valkenburg is ontwikkeld door DOOR communicatie en vorm, in nauwe samenwerking met ondernemersvereniging VOC, Koninklijke Horeca Nederland en VVV Zuid-Limburg.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.