Op stap in Valkenburg.nl

Nieuwe website ‘Op stap in Valkenburg’ zet Valkenburg op de kaart

Op stap in Valkenburg logo

Op stap in Valkenburg is een website die alles laat zien wat Valkenburg te bieden heeft. Het is een website van en voor ondernemers en is bestemd voor inwoners, bezoekers en toeristen in zowel het binnen- als buitenland. Op de site staan niet alleen de toeristische activiteiten, maar ook een overzicht van alle horecagelegenheden, winkels en diensten in Valkenburg.

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken en om de website toegankelijk te maken voor iedereen, wordt deze in vier talen aangeboden: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

De nieuwe website opstapinvalkenburg.nl is officieel gelanceerd door wethouder Jan Vermeer. Hij is blij dat het totaalaanbod van Valkenburg op deze manier goed zichtbaar wordt. Zo kun je echt optimaal genieten van alles wat Valkenburg te bieden heeft! De laatste jaren is in het centrum van Valkenburg flink aan de weg getimmerd. Zo wordt er op dit moment een geheel nieuw winkelcentrum gebouwd. Daarnaast is met de herbouw van de Geulpoort, de restauratie van de Grendelpoort en het terugbrengen van de stadsgracht in het Halderpark een nieuwe impuls gegeven aan de Vestingstad Valkenburg. Nu de historische gebouwen gerestaureerd zijn, kan Valkenburg zich weer in volle glorie laten zien.

Op Stap in Valkenburg is ontwikkeld door de gemeente Valkenburg aan de Geul in nauwe samenwerking met het Valkenburgs Ondernemers Collectief (VOC) en de afdeling Valkenburg van Koninklijke Horeca Nederland.

www.opstapinvalkenburg.nl

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.